ANKARA / GÖLBAŞI - Ayşe-Yakup Eskitoros Ortaokulu

Ayşe-Yakup Eskitoros Ortaokulu

Adres
KIZILCAŞAR MAH. 2935 CAD. AYŞE YAKUP ESKITOROS OKULU BLOK NO 48 GÖLBAŞI / ANKARA
Vizyon
Kurum vizyonu, uzak gelecekte ulaşılmak istenilen hedeftir. Bu anlamda okulumuzun vizyonu yani uzak gelecekteki hedefi; "HER YÖNÜYLE İYİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLMAK" tır.
Misyon
Misyon ise kurumun “yüklendigi görev”, “vizyonunu olusturan isler bütünü” olarak tanımlanabilir. Bu nedenle okulumuzun misyonu yani varlık nedeni; Türk Milli Eğitimi Genel Amaçları doğrultusunda, çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen, milli ve manevi değerlerine bağlı, yeniliklere açık, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, kendi kendine yeten, özgüveni gelişmiş, problem çözme becerisine sahip, çağın gerekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Kızılay Güvenpark´tan belediye otobüsü ile, Ulus Hacı Bayram´dan Ulus-İncek dolmuşu ile.
İl merkezine uzaklık 24 km. İlçe merkezine 12 km.